Laat uw cv-installatie over aan de professional in Zeewolde

Contact

De aanleg van en het onderhoud aan de cv-installatie wordt bij Wisse Installaties uitgevoerd door gecertificeerde vakmensen. Met de juiste opleiding en jarenlange ervaring kunnen we u de hoogste kwaliteit bieden. En dit is niet overbodig, de cv-installatie is belangrijk in elke woning en bij elk bedrijf. We laten u niet in de kou zitten en zorgen bovendien voor veiligheid en verduurzaming! Door gedegen onderhoud aan cv-installaties en helderen communicatie weet u altijd waar u aan toe bent.

Regel direct een onderhoudscontract Maak een afspraak

Onderhoud aan uw cv-installatie

Wisse Installaties is gevestigd in Zeewolde en kan uw cv-installatie onderhouden en controleren. Mochten er gebreken zijn, dan informeren we u hierover. Ons eerlijke advies zal een oplossing aandragen die we, in overleg met u, zo snel mogelijk uitvoeren. Ook voor spoedgevallen bent u welkom bij Wisse Installaties. Als iets in de cv-installatie defect is kunnen we deze op zeer korte termijn vervangen of repareren. Neem daarvoor telefonisch contact op of maak gebruik van het contactformulier. We zorgen dan zo snel mogelijk voor een afspraak.

Contact opnemen

24-uursservice

Moet u de cv-ketel regelmatig bijvullen? Is de druk in de cv-ketel te laag? Er kan sprake zijn van lekkage in de installatie of een kapot expansievat. Te veel lucht in het systeem zorgt voor getik in leidingen en radiatoren. Wij kunnen in alle eerder genoemde gevallen langskomen voor onderhoud, diagnostiek en eventuele reparatie. Een goed onderhouden cv-installatie voorkomt ook nog eens hoge energiekosten. Beter voor het milieu en uw portemonnee!

Afspraak maken

Duurzaam verwarmen

CO2-reductie wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Een goede combinatie van installaties en isolatie zorgt voor een behaaglijk binnenklimaat, in de winter en in de zomer. Tegelijkertijd helpt u mee aan het verbeteren van het milieu en klimaat. Wilt u weten wat u kunt doen? Onze klimaat expert vertelt u graag meer.

Zonnepanelen

Niet alleen heel duurzaam en goed voor het klimaat, maar ook nog eens enorm goed voor de portemonnee. Na de aanschaf van zonnepanelen, die ook wel PV-panelen heten, kunt u de btw terugvragen. Daarna zal de energierekening maandelijks behoorlijk naar beneden gaan. Wij kunnen u geheel vrijblijvend voorzien van een scherpe offerte en informatie.

Vraag een offerte aan

Zonneboiler

Naast de PV-panelen kan het voor u ook interessant zijn om een zonneboiler aan te schaffen en te installeren. Hiermee wordt het gebruik van fossiele brandstoffen, meestal gas, om het water te verwarmen teruggedrongen. U bespaart maandelijks geld en draagt bij aan een duurzame samenleving.

Icoon telefoon

Vragen over uw cv-installatie of de verwarming? Vul het contactformulier in en we geven snel antwoord!

Neem contact op