Een waterdicht resultaat dankzij een goede hemelwaterafvoer in Zeewolde en omstreken

Contact

Schade aan u dak of een dakgoot kan voor vervelende lekkage zorgen. Wisse Installaties beheerst niet alleen de aanleg van een gedegen hemelwaterafvoer, ook voor onderhoudswerkzaamheden zijn wij de partner voor de regio Zeewolde. Periodieke reiniging verlengt de levensduur van het dak of dakgoten. Deze herstellen we snel en vakkundig, ook als er sprake is van een spoedgeval. Benieuwd naar de staat van uw daken en hemelwaterafvoer in Zeewolde en omstreken? Een dakcheck geeft meer inzicht!

Maak een afspraak

Uw daken in goede conditie

Het vervangen, herstellen of nieuw aanleggen van een bitunen of kunststofdak doen we het graag voor u. Nieuw dakleer wordt gebrand door onze gecertificeerde vakmensen voor een duurzaam resultaat. Bij herstelwerkzaamheden richten we ons niet alleen op het herstellen van kapot dakleer, we maken direct gebruik van de gelegenheid om een algehele dakcheck uit te voeren. Zo kunnen we u vertellen hoe het gesteld is met de rest van het dak en de dakgoten.

Neem contact op voor meer info

Dakgoten vervangen

Vandaag besteld, morgen geïnstalleerd. Bij lekkage door lekkende dakgoten kunnen de kosten hoog oplopen. Bij onze dakonderhoudscontracten houden wij uw dak en dakgoten nauwlettend in de gaten. Wij reinigen de dakgoten regelmatig en indien nodig voeren wij reparties direct uit. Mocht het alsnog voorkomen dat, bijvoorbeeld na noodweer, lekkage ontstaat, dan zullen wij u direct te hulp schieten. Allereerst doormiddel van een noodreparatie en de volgende dag kunnen wij al een nieuwe dakgoot installeren. Informeer naar de mogelijkheden voor uw eigen, persoonlijke onderhoudscontract.

Contact opnemen

Goed onderhoud

Goed onderhoud kan schade aan daken en hemelwaterafvoer meestal voorkomen. Door weersomstandigheden en de leeftijd kan er schade aan uw dakleer of dakpannen ontstaan. Het resultaat is lekkage, wat helaas nog meer gevolgschade kan opleveren. Wisse Installaties verzorgt daarom steeds vaker periodiek onderhoud van daken en hemelwaterafvoer voor klanten in de regio Zeewolde. Voorkomen is beter dan genezen, we geven u een eerlijk beeld over de staat van uw daken en dakgoten!

Voorkom lekkage

Lekkage door een lekkende dakgoot? Of is een gedeelte toe aan vervanging? Wisse Installaties uit Zeewolde komt snel bij u langs voor herstel van daken en hemelwaterafvoer. Schade aan uw dakleer kan binnen de kortste tijd door ons worden verholpen. Kapotte dakpannen worden vervangen door nieuwe exemplaren van uitmuntende kwaliteit, voor een waterdicht resultaat. Een goede hemelwaterafvoer berust op alle factoren die wij meenemen in deze check. Onze specialist adviseert u graag over de mogelijkheden en preventie: het tijdig laten reinigen en onderhouden van daken en hemelwaterafvoeren in Zeewolde kan lekkage voorkomen.

Maak een afspraak
Icoon telefoon


Op korte termijn een reparatie nodig aan uw dak of hemelwaterafvoer? Maak snel een afspraak!

Neem contact op