Meer dan alleen een loodgieter in Zeewolde

Contact

Wisse Installaties is als installatiebedrijf betrokken bij alle soorten installatiewerk voor zowel particulieren als bedrijven. We voorzien woningen en bedrijven van elektra, de cv-installatie, hemelwaterafvoer en meer. Wisse Installaties is VCA-gecertificeerd voor alle soorten loodgieterswerk, van installatie tot reparatie en onderhoud. Zo werken we samen voor een duurzaam resultaat en een tevreden klant in de regio Zeewolde!

Afspraak maken

Wat doet de loodgieter voor u?

Wij zijn een allround installatiebedrijf in Zeewolde. Voor al het leidingwerk kunt u ons inhuren, zowel voor het vervangen van leidingen en het plaatsen van nieuwe leidingen als voor het controleren van het huidige leidingwerk. Hoe herkent u problemen waar een loodgieter in Zeewolde bij kan helpen? Bij stank en/of vreemde geurtjes kan er sprake zijn van een lek in een leiding. Wisse Installaties gaat oplossingsgericht op zoek naar het lek en repareert het effectief. Bij natte plekken in de vloer, muur of dak kan er ook sprake zijn van lekkage. Wij gaan voor u aan de slag om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Elektra

Voor het installeren van elektra bent u bij Wisse Installaties in Zeewolde aan het goede adres. Wij werken altijd volgens de wettelijke eisen zodat de veiligheid gewaarborgd is. U kunt onze hulp inschakelen voor alle soorten werkzaamheden met elektra; het uitbreiden van de meterkast, bijplaatsen van een stopcontact en meer. Heeft u vragen over uw huidige elektranetwerk? We zijn ook beschikbaar voor een deugdelijke en eerlijke voorlichting.

Afspraak maken

Airconditioning

Tijdens de warme zomerdagen is airconditioning een prettige oplossing. Wij leveren de Qlima Airco Split Units die energiezuinig is en naast koelen ook kan verwarmen. De airco is voorzien van wifi, waardoor deze eenvoudig is aan te sturen middels een applicatie op uw telefoon of tablet. Met een energie-efficiëntieklasse koelen van A++ en verwarmen van A+ is het een zeer zuinig apparaat in gebruik. Laat u informeren over  de mogelijkheden door een van onze klimaatexperts.

Icoon telefoon

Vragen over loodgieterswerk en elektra? Vul het contactformulier in voor informatie of een afspraak.

Naar het contactformulier