Een badkamer plaatsen? Schakel de vakmensen uit Zeewolde in

Contact

Een nieuwe badkamer is een genot! Er is gedacht aan design, comfort en duurzaamheid. Wisse Installaties heeft veel ervaring in het plaatsen van badkamers; helder communicatie met de klant heeft hierbij altijd de prioriteit. Samen bespreken we alle wensen en verkennen de mogelijkheden. Vervolgens ontvangt u een duidelijke offerte en gaan we voor u aan de slag. Een badkamer plaatsen in de regio Zeewolde is voor ons altijd maatwerk. Zodoende is het resultaat altijd precies zoals u dit had bedacht en zonder verrassingen achteraf. Wij doen de complete renovatie/bouw van sloop en hakwerk tot installatie van het nieuwe sanitair en het afkitten. Een helder en eerlijk aanspreekpunt voor de hele klus.

Afspraak maken

Uw nieuwe badkamer

We bieden een unieke ervaring bij de aanschaf van een badkamer of toilet. Allereerst komen we op locatie om de maten op te nemen. Hier vertellen we u uitgebreid hoe het gehele proces zal verlopen. Meubels, sanitair en tegels kunnen worden uitgezocht tijdens een bezoek aan de showroom van onze groothandel. Het gehele assortiment is ook online te bekijken en te bestellen. Mocht u geen interesse hebben in een bezoek aan een showroom en wilt of kunt u niet online op zoek, dan kunnen wij bij u thuis komen met sanitair- en tegelboeken om u in te lichten en te adviseren.

Heldere communicatie

Wisse Installaties uit Zeewolde kan uw badkamer plaatsen van A tot Z. Als klant heeft u met slechts één eindverantwoordelijke te maken, dat zijn wij. Met heldere afspraken en altijd een duidelijke offerte bieden wij badkamers aan uit het topsegment in alle stijlen. We geven graag advies over de mogelijkheden en denken met u mee.

Badkamers plaatsen van A tot Zeewolde

Laat uw project in de regio Zeewolde leiden door Wisse Installaties. Van design tot montage kunt u alles uit handen geven. Wij komen bij u thuis om een uitgebreide analyse te maken van uw wensen en budget. Aan de hand daarvan stellen we een projectplan op. De badkamer plaatsen zal uitgevoerd worden zonder dat u zelf een showroom hoeft te bezoeken. Wij gebruiken uitsluitend producten van topkwaliteit. Bovendien is de garantie goed gedekt doordat u slechts één projectpartner heeft voor de gehele klus.

Icoon telefoon

Meer weten over de mogelijkheden voor een badkamer plaatsen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken!

Contact