Neem contact op met de specialisten op het gebied van installatietechniek in Zeewolde en omgeving. 

Wisse Installaties biedt een breed takenpakket aan installatiewerkzaamheden. Voor het aanleggen van CV installaties en verduurzamen van uw woning of pand, tot onderhoud aan cv-ketels en het klimaatsysteem. We werken mee aan grote projecten in de utiliteit en kleinere klussen bij particuliere klanten. Wij zijn bereikbaar voor spoedklussen bij calamiteiten zoals lekkage, een kapotte cv-ketel of problemen met leidingwerk. We leveren maatwerk en zorgen altijd voor een passende oplossing in combinatie met heldere communicatie. Voor het antwoord op al uw vragen kunt u het contactformulier invullen. We beantwoorden u dan zo snel mogelijk met aanvullende informatie.

Inschrijving voor cv-onderhoud

Om hoge kosten door schade te voorkomen, zijn onze onderhoudscontracten ideaal. Wij doen het onderhoud om de 18 maanden en u ontvangt van ons een herinnering om tijdig een afspraak te maken. Mocht er binnen de 18 maanden iets aan de hand zijn met uw ketel, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. In sommige gevallen valt de reparatie dan onder onze garantie. Wij staan achter ons werk en voeren dit 100% vakkundig uit.

Kosten

Onze vaste kosten voor het onderhoud bedragen € 110,00 excl btw. Dit is inclusief onderhoudset, voorrijkosten en arbeidsuren. Schrijf u nu in voor het onderhoud aan uw cv-ketel door het formulier hiernaast in te vullen. Na uw inschrijving nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

Intergas
Remeha
Nefit
ATAG
Bosch
Anders, namelijk: